2013-12-16 09:11:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Javulás pénzügyek terén

Napi horoszkóp december 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A nyilvánosság részéről, sőt, talán a saját barátai köréből is érhetik ma támadások. Mielőtt még vérig sértődne, gondolkozzon el a mondottak igazságtartalmán is. Lehet, hogy érzékeny pontját érintették, azért fáj annyira.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon, mint egy tengeralattjáró torpedóhajó: úgy hasít, és dönti meg mindenki ellenérveit, ellenállását és akaratát. Azért, mielőtt így tesz, gondolkozzon el a tettei jogosságáról. Fontos, hogy a saját igazságérzete ne sérüljön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó oka van azt remélni, hogy hamarosan emelkedhet a ranglétrán. A fizetésemelésben is bízvást bízhat, de ha ez ügyben kételyei vannak, beszéljen még ma a főnökével! Egy biztos: több pénzt csak több felelősséggel járó munkáért adnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyi konfliktusokat most megédesítheti valami szerelmi románcféle. Azért gondolja meg jól, mennyire merül el a kalandban. Merthogy kalandnál többre aligha számíthat. Nem lenne jó, ha jobban fájna, mint amennyire jó volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, elvesztette az irányítást a dolgok fölött. Bele kell törődnie, hogy bizonyos munkákban már nem ön dönt, egyes ügyeket kivettek a kezéből. Jobban jár, ha ezt belátván, nem is akarja már beleártani magát ezekbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valahogy túlontúl visszahúzódó, hogy nem mondjam, magának való lett mostanában. Lehetséges, hogy ez jelenlegi munkaköréből is adódik. Azért akkor is ápolja a kapcsolatait, ha nincs momentán szüksége rájuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egyelőre jobb lenne visszafognia magát a pénzügyek terén. Talán többet várt, de abból kell kijönnie, amennyije reálisan meg is van. A családjával is megbeszélheti, hogy kisebb, jelképes ajándékokat vegyenek egymásnak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A taktikai érzék most kevésnek bizonyulhat. Sokat számít az is, hogy a kollégái, főnökei mennyire szeretik önt, vagy hogy mennyire bíznak meg az ön szakmai tudásában. Mert azért nem csak a politika és a stratégia számít. Szerencsére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A külföldi lehetőségek egyre vonzóbbnak tűnhetnek fel a szemében. Valóban jól teszi, ha más országokban is körülnéz. De ne csak a külföldi munkákat nézze, hanem az olyan lehetőséget is, amivel költözködés és kivándorlás nélkül is élhet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Vénusz most hosszú ideig önnel van, ami meglátszik nemcsak a kapcsolatteremtő képességén, hanem a pénzügyein is. A kettő akár összefüggésben is lehet egymással: most érdemes végre kiaknáznia a kapcsolati tőkéjét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pénzügyek terén folyamatos javulásra számíthat. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy ne csak a jelenlegi helyzetét értékelje át, de a jövőben is gyökeresen változtasson pénzkezelési módszerein. Van, amin még tudna spórolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A gondolkodása egyre elmélyültebbé válhat. Ez nemcsak azt jelentheti, hogy egyre szívesebben kutakodik mások életében. Persze van, akinél ez szakmai követelmény. Ám, ha nem így van, akkor inkább ne tegye! Nem mindent jó tudni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: